SENARAI SERVIS DI PHYSIOMOBILE

Pilih Rawatan Yang Sesuai Dengan Anda

WhatsApp Image 2021-01-06 at 12.10.09 PM (1)

Sakit Belakang

Sakit belakang dikaitkan dengan rasa sakit atau rasa kurang selesa di bahagian belakang badan. Ia merupakan salah satu masalah…

sakit leher

Sakit Leher

Sakit leher adalah suatu keadaan apabila pesakit berasa sakit, lenguh atau rasa tak selesa di bahagian leher dan kadangkala sakit…

radng sendi lutut

Sakit Lutut

Sakit lutut ialah suatu keadaan apabila pesakit berasa sakit, tegang atau tidak selesa pada bahagian sendi lutut atau otot di sekeliling sendi tersebut…

Sakit Bahu

Sakit bahu adalah rasa sakit atau rasa tak selesa di bahagian bahu yang mungkin menyebabkan pergerakan bahu menjadi terhad..

Rehabilitasi Pediatrik (Kanak-Kanak)

Anak anda mengalami masalah masalah pergerakan dan lambat perkembangan fizikal?

Pemulihan Strok

Setiap tahun, lebih 17 juta orang di seluruh dunia mengalami strok. Daripada jumlah itu, enam juta mati manakala lima juta lagi mengalami kecacatan.

Wangsa Melawati Physiomobile

Kecederaan Sukan

Kecederaan sukan yang paling biasa adalah ‘strain dan sprains’. ‘Sprains’ adalah kecederaan kepada ligamen, tisu yang menyambung tulang dan sendi.

HC2

Rawatan Fisioterapi Ke Rumah

Physiomobile Malaysia menawarkan rawatan fisioterapi terus ke rumah anda sekitar Shah Alam dan Johor Bahru.

photo6154492435439397189

Servis Fisioterapi Korporat

Physiomobile Malaysia menawarkan servis fisioterapi korporat termasuk ceramah tentang ergonomik dan penjagaan tulang…

Rawatan Di Klinik

RM 160| 1 JAM | PER SESI

Dapatkan rawatan fisioterapi berfokus dan berkualiti tinggi di klinik kami dengan kaedah teknik manual fisioterapi yang digunakan secara meluas di negara-negara maju. Pastinya rawatan dengan kadar keberkesanan yang tinggi khas untuk anda !

TEMPAH SLOT SEKARANG!

Rawatan Ke Rumah

RM 160 + CAS HOUSECALL| 1 JAM | PER SESI

Anda hanya perlu tunggu di rumah dan kami akan datang terus kepada anda dengan segala kelengkapan rawatan supaya anda mendapat rawatan yang berkualiti tinggi dalam suasana rumah anda sendiri. Khas untuk anda di sekitar Lembah Klang dan Johor Bahru.

TEMPAH SLOT SEKARANG!

Servis Fisioterapi Korporat

RM 2499- RM 5000 | 4-8 JAM | PROGRAM

Kami akan datang ke syarikat/ premis anda untuk memberikan ceramah kesedaran tentang masalah musculoskeletal yang berlaku akibat rutin kerja. Kami juga menyediakan khidmat rawatan terus ke tempat kerja bagi memastikan produktiviti kerja anda meningkat tanpa rasa sakit.

Scroll to Top