Tempah Sekarang

Tempah Secara Online

physio mobile malaysia

Tempah sekarang untuk nikmati diskaun RM 50 khas untuk anda yang menempah slot anda hari ini!

Tempah sekarang untuk nikmati diskaun!!!

Harga satu sesi rawatan bagi “manual therapy” berkualiti yang dilakukan oleh fisioterapi bertauliah kebiasaannya adalah berharga RM250 untuk satu sesi. Tetapi harga asal kami ialah RM180, tapi… kami ada berita baik !! Khas untuk pelanggan yang terawal kami, Physiomobile Malaysia menawarkan diskaun RM 50 khas untuk anda yang menempah slot anda hari ini. Ya betul, potongan sebanyak RM50 untuk anda .Jadi, harga rawatan hanyalah RM130 sahaja untuk satu sesi rawatan!

Tambahan 10% diskaun untuk setiap sesi rawatan bagi mereka yang join ‘membership program’ kami! Hanya daftar sekali seumur hidup, kami bantu anda sampai bila-bila.

Tapi, anda perlu tahu bahawa slot rawatan kami amatlah terhad memandangkan kami amat memfokuskan kualiti kepada setiap rawatan dan pesakit yang kami rawat. Kami hanya menerima 5 pesakit baru sahaja untuk setiap hari bagi memastikan kualiti rawatan kami adalah ditahap yang terbaik.

Apa tunggu lagi, bertindak sekarang dan selesaikan masalah-masalah yang menghantui diri anda segera sebelum promosi tamat!!! Terus tempah slot anda sekarang dengan menekan butang tempahan di bawah!

Berminat untuk dapat kan servis rawatan di PhysioMobile Malaysia? Ikuti 2 langkah mudah dengan hanya melengkapkan borang di bawah.

LANGKAH 1 : Isi borang dibawah & pegawai khidmat pelanggan akan menghubungi anda.

Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi kami di 018-9889642/ 03-55693549 (Shah Alam) 019-9869642 (Johor Bahru)

LANGKAH 2 : Buat pembayaran tempahan segera untuk menikmati potongan harga sebanyak RM 50.

physio mobile malaysia