RAWATAN SLIP DISC

DERITA SLIP DISC SEORANG PENDIDIK

Dengarkan perkongsian daripada Puan N seorang pendidik di salah sebuah sekolah di Selangor yang mengalami masalah slip disc sejak 2016 yang kini sudah bertemu penawarnya. 

RAWATAN SLIP DISC SHAH ALAM DAN JB

Karier sebagai seorang pendidik bukanlah suatu yang mudah. 

Tekanan kerja dan tuntutan untuk berdiri lama semasa mengajar, berjalan antara blok ke blok, naik turun tangga untuk ke kelas mengajar sangatlah memberi tekanan pada diri saya sejak 2016 yang lepas.

Saya didiagnos dengan slip disc L4-L5, L5-S1 pada tanggal 30 Jun 2016 yang lepas. Hari-hari saya diganggu dengan sakit belakang yang teruk. Aktiviti harian sangat terganggu sampaikan saya terpaksa MC hampir setiap bulan kerana sakit yang sangat teruk. Ulang-alik daripada Unit Kecemasan hospital itu perkara biasa.

RAWATAN SLIP DISC

Bukan hanya sekadar sakit di bahagian pinggang, kebas dan tegang otot kaki menjadi makanan harian saya. Ubat tahan sakit menjadi menu harian.

Pelbagai rawatan telah saya cuba, berhabis ribuan ringgit untuk dapatkan rawatan terbaik, tapi sakit tetap sama. Ketika saya dan keluarga hampir berputus asa, suami menemui iklan tentang sebuah pusat fisioterapi di Shah Alam yang mungkin boleh membantu saya.

RAWATAN SLIP DISC SHAH ALAM DAN JB

Berbekalkan semangat yang berbaki, kami tawakkal dan memilih rawatan ini sebagai ikhtiar terakhir kami setelah hampir 2 tahun menanggung sakit.

Syukur yang tak terhingga, lepas satu sesi rawatan, saya dapat rasakan perubahan yang ketara pada masalah slip disc saya. Sakit berkurang hampir 80%.

Terus buat rawatan susulan seperti yang disarankan oleh therapist bertugas. Selesai 4 sesi rawatan, kini alhamdulillah sakit saya dah banyak berkurang. Kebas dan tegang otot kaki tiada lagi. MC pun dah tak perlu. Hidup saya kembali berkualiti dan cergas seperti dulu.

Tika saat kami hampir berputus asa, Tuhan hadirkan cahaya harapan buat kami, alhamdulillah. Terima kasih Physiomobile Malaysia, therapist yang sangat berdedikasi dan berpengalaman. 

Tak rugi cuba untuk yang mengalami masalah slip disc. Mungkin ini ikhtiar terbaik untuk anda, insyaAllah.”

-Puan N., Selangor.

Rawatan slip disc Shah Alam dan JB berasaskan sains daripada physiotherapist bertauliah di Physiomobile Malaysia

RAWATAN SLIP DISC SHAH ALAM DAN JB

Anda mengalami antara masalah-masalah berikut:
.
– SAKIT BELAKANG
– SAKIT BAHU
– SAKIT LUTUT
– SAKIT LEHER
– STROK
– KECEDERAAN SUKAN

Anda mesti cuba untuk dapatkan rawatan di sini sebab :

Waktu rawatan yang fleksibel, 9 pagi hingga 10 malam

Rawatan bergerak ke rumah anda atau ke klinik kami

Rawatan berkesan dengan menggunakan manual technique physiotherapy

Therapist yang terlatih & berkelulusan ijazah Sarjana Muda dalam fisioterapi

Setiap satu sesi rawatan untuk masalah slip disc di Physiomobile Malaysia adalah selama satu jam. Bermula dengan pemeriksaan secara menyeluruh, rawatan menggunakan manual technique physiotherapy, senaman dan konsultasi.

RAWATAN SLIP DISC SHAH ALAM DAN JB

Ragu-ragu untuk dapatkan rawatan? JANGAN RISAU, mereka dah terima beratus-ratus review positif daripada pesakit-pesakit mereka.

Therapist juga sangat terlatih dan berpengalaman luas.

Jom dengarkan perkongsian daripada salah seorang pesakit slip disc kami setelah mendapatkan rawatan di Physiomobile Malaysia.

BERMINAT UNTUK DAPATKAN RAWATAN? Tempah slot anda sekarang!

Dengar cerita sekarang tengah ada OFFER sempena PROMOSI AKHIR TAHUN, ada DISKAUN baik punyaaaa. SANGAT BERBALOI DAN JIMAT !

JIMAT SEHINGGA RM 360 UNTUK PAKEJ 12 SESI! WOWWWW!

TAWARAN TERHAD SEHINGGA HUJUNG TAHUN INI SAHAJA !

INGIN TAHU LEBIH LANJUT MENGENAI SERVIS KAMI?

DAPATKAN KONSULTASI TERUS DARIPADA KONSULTAN FISIOTERAPI KAMI

TEKAN BUTTON DI BAWAH SEKARANG !

Leave a Comment

Your email address will not be published.