RAWATAN SLIP DISC

Rawatan Slip Disc Merubah Hidup Puan Z

“Dengar sini, kami kongsikan bagaimana cara Puan Z hilangkan derita sakit belakang akibat slip-disc semenjak 10 tahun lalu”

Puan Z merupakan seorang Manager di sebuah bank terkemuka di Malaysia. Dari usia muda hingga kini 40an hari-hari beliau dihabiskan dengan DUDUK yang LAMA MENGADAP KOMPUTER.

Pada tahun 2007 beliau mengalami sakit belakang yang yang teruk sehingga terpaksa di tahan di ward selama 13 hari.

Keputusan MRI mendapati beliau disahkan masalah SLIP-DISC pada tulang L2,L3,L4,dan L5.

Semenjak itu hidupnya berubah dan hari hari mendatang disurami sakit belakang sehinggakan sukar untuk beliau rukuk ketika solat serta SENGAL DI BELAKANG PEHA.

Puluhan ribu ringgit telah dihabiskan bagiengubati sakit belakang beliau sehinggalah beliau diperkenalkan dengan satu pusat rawatan di BATU 3 SHAH ALAM.

Sehingga minggu ini beliau sudah selesai rawatan buat kali ke 4 dan beliau sangat berpuas hati. Jalan Jauh Shopping keliling Mall bukan masalah lagi.

Tiada lagi kebas dan sakit belakang, skala sakit tinggal 2/10 sahaja. Sekarang beliau sudah dapat menjalani kehidupan seharian dengan sempurna dan lebih gembira.

INGIN MENDAPATKAN RAWATAN FISIOTERAPI DENGAN PHYSIOMOBILEMY DENGAN HARGA PROMOSI KAW-KAW UNTUK  HARI INI? TINGGAL 2 MINGGU LAGI SEBELUM PROMOSI TAMAT. CEPAT!!! TEMPAH SLOT ANDA SEKARANG!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *